Shoplog XL van de Action 2018

Vorige week vrijdag ben ik met mijn moeder samen gaan winkelen bij de Action, toen bedacht ik mij om een shopblog te schrijven over de artikelen die ik gekocht heb. 
Vooral voor de mensen die creatief zijn heb ik hieronder een aantal artikelen wat echt een aanrader is om te kopen. 

Luxe paper block, is echt een aanrader voor als je een bullet journal hebt. Er zitten kartonnen kaarten in, stickers, vellum papier en uitdruk plaatjes. Er zijn 4 soorten van deze blokken en kosten 1,59 per stuk.

 

Dit patronen blok is 1,79 daar zitten 32 bladzijdes in.

 

Ik zag deze kalligraafeerset al eens bij iemand anders op Instagram maar was steeds uitverkocht, eindelijk heb ik het ook kunnen kopen voor 1,94, wees er dus snel bij!

Washi tape 12 vellen 15x15cm, deze kun je afknippen of er andere patronen uitknippen. Hier zijn meerdere soorten van verkrijgbaar voor 0,89.

 

Hier werd ik helemaal blij van alleen jammer dat de alfabet stempels uitverkocht waren. Je kunt ze kopen voor 1,65 per setje, ook hiervoor moet je rennen naar de winkel!

 

Deze sticky book markers lagen niet bij de gewone afdeling van hobby spullen, maar ze lagen bij het printpapier. Voor 0,64 er zijn meerdere soorten van.

 

Deze sticky notes lagen bij de schoolagenda’s, er waren veel leuke soorten dus ook moeilijk te kiezen. Ik heb er 2 soorten mee genomen omdat ik ze toch wel vaak gebruik voor in mijn Journal. Ze zijn 0,69 per boekje.

 

Alles wat ik vorige week heb gekocht was een tijdje terug ook al in de winkel. Sommige producten waren toen uitverkocht wat ik nu wel heb kunnen kopen, dus wees er snel!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *