Stoppen of ermee doorgaan

Schrijven is niet alleen rustgevend maar ook fijn voor herinneringen, dingen die we samen hebben mee gemaakt. De mooie dingen maar ook de minder leuke dingen. Deze herinneringen zet ik allemaal vast in een journal op een creatieve manier. Achteraf gezien had ik het eerder moeten ontdekken omdat het me in veel gevallen had kunnen helpen. Maar op dit moment weet ik niet of het hele creatieve gedeelte eromheen wel echt iets voor mij is. Tsja zo zie ik maar weer dat mijn sterrenbeeld volledig bij mij aansluit ?.

Ik houd alles bij

Ik houd veel lijstjes bij om te zien hoe ik persoonlijk groei, waar verbeterpunten zijn, dingen die ik nog verwerken wil, of wat je maar kunt bedenken. Niet te vergeten mijn to-do lijstjes en mijn doelen staan erin opgeschreven. ideeën voor een blog etc. Dit zijn allemaal dingen die ik net zo goed in een gewone notitieboek kan bijhouden.

Stoppen of ermee doorgaan

Pagina’s maken doe ik nu nog 1 keer in de week, wat voorheen elke dag was. Ik vind het bullet journallen niet zo leuk meer als toen ik ermee begon. Als mijn moeder er is dan doen we dit af en toe nog eens samen, wat wel weer gezellig is. Ik denk dat het wel een blijvend onderwerp op mijn blog is omdat ik 1 keer per maand een paar bladzijdes deel maar ik ga het hele creatieve gedeelte alleen nog doen wanneer ik er echt zin in heb. Onlangs heb ik notitieboeken gekocht en wil daar wat meer gebruik van maken.

https://www.mariannesblog.nl/september-in-mijn-journal/ Via deze link kom je bij de pagina’s die ik heb gemaakt toen ik nog maar net met bullet journallen bezig was.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *