Tien kerstkaarten inspiratie

Het heeft eventjes geduurd voor ik weer de draad op pakte wat kaarten maken betreft. Er kwam steeds iets tussen maar ik had al inspiratie waar ik alleen de tijd voor hoefde te maken. Ik heb de kerstkaarten daarom ook over meerdere dagen gemaakt. Hoewel de feestdagen anders verlopen dan iedereen zou willen, is het toch nog leuk om een kaartje te ontvangen. Wij hebben inmiddels al twee kaarten ontvangen, zelfs voor het pakjes avond was.

Op de onderstaande foto’s kun je zien dat het licht een beetje anders is omdat ik momenteel een andere ondergrond moet gebruiken. Voor betere foto’s ben ik altijd nog zoekende naar een goede ondergrond. Tips zijn altijd welkom.


Ik heb mini kerstkaarten gemaakt dit keer met onder andere de kleuren bruin, goud en zwart. De mini kerstkaarten heb ik met behulp van een snijmal overgetrokken en uitgeknipt. De plaatjes komen allemaal uit een luxe papier blok van de Action.

Op het kerstkaartje met de sneeuwpop heb ik gebruik gemaakt van een 3D uitdrukplaatje, dat blok is inmiddels al wat jaren oud en zo kon ik het toch nog ergens voor gebruiken.

Materialen die ik heb gebruikt voor alle kaartjes:

Gouden stickertjes, te koop bij boekenhandels. 3D uitdrukplaatjes van de Action,  linnen A5 hobby karton, design papier uit verschillende cardboard patterns, embossing machine, grijze hobby touw verschillende stansmallen (AliExpres).

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *