Tijd voor elkaar

Zaterdag 02-06-2018 is ons dochtertje voor de tweede keer een nachtje weg geweest bij pake en beppe (opa en oma). Mijn vriend en ik hadden alle tijd voor elkaar wat ook goed is voor een relatie met kind/kinderen. Eventjes geen vader-moeder rol en niet al te serieus zijn. Het voelt weer als in het begin hoe verliefd je op elkaar bent, en daar nog lang van na kunt genieten.

We zijn naar het zwembad in Assen geweest. Ondanks de drukte in het zwembad hebben we toch een hele leuke middag gehad. Rond 18:00 waren wij weer thuis even omkleden en daarna naar de wok gegaan. Ik heb eindelijk een keer iets anders geprobeerd en achteraf gezien had ik het veel eerder moeten proberen. Grillen is nu 1 van mijn favoriet geworden in plaats van wokken. Na heerlijk gegeten te hebben zijn we propvol thuis gekomen. Er kwam nog een vriend langs en hebben we de avond gezellig uitgezeten.

S’ ochtends uitgeslapen, daarna een film gekeken en rond een uur of 16:00 was ons dochtertje weer thuis gebracht. Ze heeft het erg leuk gehad bij pake en beppe, wat ons als ouders een goed gevoel geeft. Het is dan ook heerlijk als ze weer lekker thuis is bij heit en mem!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *