Top 5 uit jaren 70 tot 90 muziek

De laatste tijd luister ik minder vaak naar muziek als voorheen, toen stond elke dag de radio aan. Nu zet ik soms de radio aan en dan op het geluid dat ik het net kan horen. Ik moet zeggen als ik ga schoonmaken heb ik de radio wel wat luider staan maar dit is niet heel vaak omdat ik nu meer van de rust en stilte kan genieten. Mijn muziek smaak is heel breed. Ik heb een lange tijd naar metal/rock geluisterd, de jaren 60 tot 90 muziek, maar ook hardstyle. Hieronder staat mijn top 5 uit de jaren 70,80 en 90.

Mijn nummer 1!
Dit is een nummer die je hele dag goed kan maken, hier kan je heerlijk op mee blèren tijdens het schoonmaken. Hij Blijft ook dagen lang in je hoofd zitten. Neem de tijd om deze even te beluisteren, echt een aanrader.

Genre: Pop, komt uit 1995

 

Genre: Classic rock, komt uit 1976.

Genre:Funk/Pop, komt uit 1984

De Kelly Family heeft meerdere nummers die mij aanspreken.
Helaas zijn ze na jaren optreden uit elkaar gegaan.
Genre: Folk, komt uit 1994.

Van dit liedje zijn veel covers maar de originele blijft het mooist.
Genre: Alternatieve Rock en komt uit 1994

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *