Uitstapje op de fiets

Een nieuw onderwerp op mijn blog! Zo af en toe neem ik jullie graag een dagje mee in ons leven er vertel jullie wat wij die dag hebben gedaan.


Het is vandaag niet te warm en gelukkig wel droog, dus hebben we besloten om een stukje te gaan fietsen met Jenna. Er lekker tussen uit met mijn gezin. Wij hadden in eerste instantie niet in de planning om ver te gaan fietsen maar omdat Jenna het leuk vind, zijn we wat verder gegaan en hebben we de route afgemaakt, in totaal 20 km gefietst.

We reden tussen weilanden door en kwamen verschillende dieren tegen wat ons ze ontzettend mooi vind om te zien. Het is voor kinderen leerzaam om te benoemen wat zij zien. We waren ongeveer anderhalf uur onderweg en eerlijk gezegd is het al wel 2 jaar geleden dat ik zover heb gefietst. Maar eenmaal  onderweg praat je met elkaar en lijkt de route korter doordat het zo gezellig is.

Wij zagen Jenna volop genieten, ze was de hele tijd enthousiast van wat ze om haar heen zag. Dat maakt ons gelukkig en dan genieten wij met haar mee. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *