Update van afgelopen weekend

Het is al een lange tijd geleden dat ik een bericht geplaatst had daarom wil ik nu een kleine update geven over het afgelopen weekend.

Vrijdag 26 oktober

Mijn broertje D is vrijdag geweest voor René en mijn verjaardag omdat hij zaterdag niet kon. D en ik hebben samen een taart gemaakt en daarna zijn we gaan wiiën. Met bowlen had ik wel acht keer strikes te pakken! Dus dat was voor D niet zo leuk. Na het Wiiën zijn we gaan pesten, eigenlijk de hele middag door. D heeft me dik in gemaakt want ik heb maar 2 van de circa 15 potjes gewonnen. D bleef gezellig bij ons eten, ondertussen hebben we een film gekeken en rond 21:15 is hij weer opgehaald. René en ik hebben van D, 2 hele leuke planten gekregen met Halloween potten eromheen. Wij vonden het een hele leuke dag en ook Jenna ondanks dat ze eerst behoorlijk verlegen was 😃.

Zaterdag 27 oktober

Eerst kwamen mijn schoonouders en kort daarna was mijn moeder met haar vriend er ook al. Mijn moeder heeft ”De washi-tape” van de Action meegenomen, die ik zo graag wilde hebben. Ook nam ze nog overheerlijke ”Hete Bliksem” voor me mee omdat ik haar een keer gevraagd had om het maken, en wat voor mij mee te nemen in een bakje. Achteraf had René er ook wat van gegeten want hij heeft hiervoor nog nooit Hete bliksem gehad maar hij vond het lekker! Jenna vond het niet zo lekker en dat kan ik ergens wel begrijpen hoewel ik er echt gek op ben. In de avond hadden we ook nog visite.

Hieronder wil ik een aantal cadeautjes met jullie delen wij gekregen hebben 😇.

Kaarsjeshouder

Er staan 4 kaarsjes in en het lijken er 100 kaarsjes. Wij zijn hier ontzetten blij mee!

Action
Hebben wij van René zijn ouders gekregen!

 

Washi tape

Washi tape

Dit zijn de washi tapes die ik graag wilde hebben, ook hier ben ik heel blij mee ♥