Onze dochter is 4 jaar geworden!

Het is alweer 4 jaar geleden dat onze dochter geboren werd en wij voor het eerst vader en moeder zijn geworden. De ontwikkeling van baby tot peuter is ontzettend snel gegaan en nu is ze officieel al een kleuter!

Verjaardag gevierd

Vorig week zaterdag hadden we J haar verjaardag alvast gevierd want eigenlijk was ze nog niet officieel jarig. Ik heb de avond ervoor twee taarten gemaakt waaronder één samen met dochterlief. De vlaggen en ballonnen konden natuurlijk ook niet ontbreken op een kinderverjaardag. Zaterdag ochtend hebben we verse broodjes gehaald en lekker uitgebreid ontbeten. Ze is heel erg verwend door iedereen en ze kan terug kijken op een leuke verjaardag. Omdat onze dochter op een doordeweekse dag jarig was, hadden we het nog een tweede keer gevierd met ons gezin.

Wennen op de basisschool

Gisteren mocht ze komen wennen op de basisschool. In eerste instantie zou ze één ochtend meedraaien maar omdat het zo goed ging mocht ze vandaag weer komen! Volgende week gaat ze volledige dagen heen. Op maandag, dinsdag en donderdag van 08:05 – 14:15. Woensdag en vrijdag heeft ze kortere dagen. Mijn man en ik vonden het wel een hele grote stap want normaal gesproken gaat het wennen op de basisschool een maand van tevoren maar door de lockdown kon dat niet. Wij zijn super trots op haar! Het weg brengen is geen probleem en ze gaat met plezier naar de basisschool.

Afscheid op de peuterspeelzaal

Gistermiddag stond ook nog J haar afscheid op de planning want anders kon het niet in haar eigen groepje gevierd worden. Ze was half 12 thuis en ik heb haar met de traktaties om 12:45 bij de peuterspeelzaal gebracht. Hier mocht ik niet bij zijn… Vanwege Corona, je snapt denk ik wel dat ik er een beetje moe van word. Daarom heeft de peuter juf extra foto’s gemaakt. Op de foto’s konden we zien dat ze een fijne afscheid heeft gehad.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *