Voorop de fiets is verleden tijd.

Achterop de fiets

Vorige week is onze grote meid van voorop de fiets naar achterop de fiets gegaan. Wat best wel een vreemd gevoel is als we nu gaan fietsen. Eerst ging ze nog wel dingen aanwijzen en brabbelen maar nu is het heel stil en lijkt het bijna alsof ik haar niet mee heb. Ik zei al tegen mijn man dit is weer een fase verder en wat is dat snel gegaan. Echt ongelofelijk hoe snel de tijd gaat als je een kind/kinderen hebt.

Even wennen

De eerste keer dat ik met Jenna ging fietsen was het heel erg wennen omdat het gewicht nu achterop zit. Ik moet toe geven dat ik er nog steeds wel aan moet wennen. Gisteren waren Jenna en ik bij de kinderboerderij geweest en hadden nog een stukje gefietst maar ik was al super voorzichtig met fietsen toen ze voorop zat. Nu ben ik nog voorzichtiger waardoor we ook wat langer onderweg zijn. Ik vind het jammer dat het contact wat minder is omdat ik altijd veel tegen haar praat op de fiets. Een voordeel van het zitje achterop is dat ik wat meer ruimte heb om op en af te stappen.

Voor Jenna was het natuurlijk ook wennen maar ze vond het allemaal wel prima en gaat nog steeds graag mee op de fiets.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *