Vijftien dingen waar ik blij van werd in april

♥ Mijn nieuwe schoenen zijn binnen gekomen, heel gek maar in de vorige zwangerschap had ik ook enkellaarsjes besteld. Dit keer met een kleinere hak zodat ik er wat verder op kan lopen.
♥ Eerste paasdag hebben mijn man en ik een heleboel paaseitjes verstopt zodat J lekker lang op zoek kon naar de verstopte paaseitjes. Natuurlijk mocht J zoals elk jaar ook nog eieren schilderen voor het paasontbijt.
♥ Tweede paasdag hebben J en ik samen een lekkere cake gebakken.
♥ Mijn man en ik mochten samen naar de verloskundige, tegenwoordig zijn dit één van de leuke uitjes die we nog kunnen doen.
♥ Mijn man en ik hadden online een tien minuten gesprek, de juf was hartstikke positief over J. Ze heeft een beste vriend waar ze veel mee optrekt en ze laat zich duidelijk horen in de klas. Monstertje spelen is op dit moment een hit!

♥ Ik was bij de Action geweest en eindelijk hadden ze eens waar ik echt voor kwam. De nieuwe bullet journals met drie verschillende soorten papier. Hierover heb je misschien mijn review al gelezen.
♥ Het vriendinnetje van J was jarig en daar moesten wij natuurlijk ook bij zijn.
♥ Ik was naar de tandarts geweest voor een extra controle, niet omdat het nodig was maar omdat je in de zwangerschap meer kans hebt op gaatjes. Ik hoef pas over een jaar weer op controle 🙂
♥ De eerste babywasjes zijn afgelopen maand gedraaid en gestreken, heerlijk die Zwitsal geur weer in huis ♥.
♥ Midden april hadden we eindelijk weer het zonnetje erbij!!

♥ De box en kinderwagen zijn inmiddels klaar gezet, eerder dan de bedoeling was want manlief zit helemaal in de baby stemming.
♥ Na een maand lang wachten was eindelijk de trampoline weer op voorraad die wij wilden kopen voor onze dochter. S’ ochtends vroeg wil ze er al gebruik van maken, ze is er zo blij mee!
♥ We hebben deze maand voor het eerst weer gebarbecued met vrienden en lekker buiten gezeten.
♥ Mijn vriendin kwam bij ons op visite samen met haar dochters.
♥ J en ik hebben samen tompoucen gemaakt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *