Vijftien dingen waar ik in augustus blij van werd

Momenteel is het voor mij druk met de kleine erbij. Naast borstvoeding (duurt soms drie kwartier per voeding) moet ik kolven (20 minuten drie à vier keer per dag) en het huishouden doen. Dat doe ik natuurlijk met alle liefde want ik ben geen stilzitter. Ondanks dat ik dus weinig tijd heb voor mijn blog wilde ik alle dingen waar ik deze maand dankbaar voor ben toch even delen.

♥ Dochterlief J is met mijn man naar een reuzenrad geweest bij ons in het dorp. Deze stond er een hele week!
♥ Mijn man en dochter zijn bijna elke week gaan zwemmen en daar hoort dan ook patat en een ijsje bij in de vakantie.
♥ Doordat ik de draagzak nu wat meer gebruik heb ik mijn handen vrij en kan ik weer wat dingen in het huishouden doen. ‘Lees; alleen bij mij slapen‘.
♥ Wij gaan regelmatig een stuk te wandelen en onze oudste dochter gaat dan fietsen.
♥ J helpt mij vaak met het in bad doen van M, dan geeft ze aan wat ik nodig heb. Super lief is ze voor haar zusje.

♥ M lachte voor het eerst bewust naar ons, super schattig!
♥ Ik ben met M naar de Action geweest, dat was al een aantal maanden geleden.
♥ M maakt steeds meer contact zelfs tijdens de borstvoeding. Ze kijkt meer om haar en naar ons, super leuk!
♥ Onze oudste dochter J heeft drie dagen bij mijn moeder gelogeerd en vond het mega gezellig.
♥ J is met mij en de kleine naar een ‘apenkooi’ buiten gegaan. Dit werd georganiseerd door vrijwilligers. Er stonden verschillende springkussens waaronder ook springkussens met water waar de kinderen van af kon glijden.


♥ Ik heb met J op de laatste dag van de vakantie een appeltaart gebakken en was voor de eerste keer heel goed gelukt!
♥ J heeft een leuke klas en gaat weer met veel plezier naar school. We gaan elke ochtend lopen en hebben hele gesprekken samen.
♥ De kleine heeft een stuk minder last van krampjes. Wat voel ik mij machteloos als ze zoveel pijn heeft.
♥ We hebben mijn moeder haar verjaardag gevierd.
♥ Het bezoek aan het consultatiebureau ging goed, M was gegroeid maar nog steeds niet goed op gewicht. De verpleegkundige zei dat ik mij er niet te druk om moet maken maar wel één flesje kunstvoeding bij moet geven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *