Vijftien dingen waar ik in december blij van werd

De laatste dag van het jaar is aangebroken. Bizar dat we over een aantal uren 2021 zijn. Het afgelopen jaar heeft iedereen tegenslagen mee gemaakt. Corona kwam opduiken waardoor er extreme maatregelen kwamen. Toch is het belangrijk om op het positieve te blijven focussen. Vandaag deel ik dan ook vijftien dingen waar ik in december blij van werd.

♥ Wij konden eindelijk bekend maken dat we zwanger zijn van ons tweede kindje. (Eigenlijk was dit 30 november maar dit was voor mij een hoogtepunt waar ik blij van werd.)
♥ Ik ben met onze dochter naar vriendin F geweest en hadden weer gezellig bijgekletst.
♥ Mijn moeder kwam met ons sinterklaas vieren op vrijdag 4 december, we hadden het hartstikke gezellig. Iedereen heeft leuke cadeautjes gekregen en dochterlief is goed verwend.
♥ We hebben de dag na sinterklaas lekker veel spelletjes gedaan, met het nieuwe playmobil huis gespeeld en een wandeling gemaakt.
♥ De kerstboom staat weer gezellig in huis met behulp van J versierd, net als alle andere kerstdecoratie. Ik heb ontzettende leuke lichtjes van sinterklaas gekregen, hier ben ik heel blij mee.

♥ De kraamzorg heb ik aangevraagd en is geregeld.
♥ We zijn naar het tuincentrum geweest en hebben daar hebben we de kerstshow bewonderd.
♥ We zijn naar de kinderboerderij geweest net voordat de lockdown kwam. We hebben genoten van warme chocolademelk met slagroom en J heeft lekker gespeeld met andere kinderen.
♥ De 20-weken echo staat ingepland!
♥ Ik heb samen met J lekkere kerstkoekjes gebakken.

♥ We kregen van de buurvrouw een kleinigheidje voor kerst, super lief!
♥ Eerste kerstdag gevierd met mijn moeder, het was hartstikke gezellig.
♥ Tweede kerstdag gevierd met ons gezin en de dag erna met vrienden.
♥ 28 December mocht ik de kleine weer zien op de echo, alleen vond ik het jammer dat René niet mee mocht vanwege de maatregelen.
♥ Vanmiddag met oud en nieuw bij vriendin F geweest. Daar hebben we een lekkere oliebol gegeten en vanavond hadden (kinder)vuurwerk voor J afgestoken. Zij mocht een sterretje vasthouden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *