Vijftien geluksmomenten in april

Met toeval heb ik deze blog precies een jaar geleden ook geschreven. Natuurlijk waren er toen hele andere geluksmomenten. Momenteel is het bij ons druk qua huishouden, afspraken en leuke uitjes. Als we op pad gaan dan kijkt M haar ogen uit, vooral op de fiets vind ze leuk. Ze maakt geluidjes en lacht naar degene die naast haar fietst. We zijn inmiddels al druk bezig met haar toekomstige slaapkamer en ik ben nog aan het kijken wat we moeten kopen als onze derde wondertje er is. Luiers hebben we al ingeslagen net als billendoekjes. Ondanks dat het zo kort geleden is dat ik voor M aankopen ging doen, vind ik het nu weer heel leuk om ermee bezig te zijn. Hieronder kun je mijn vijftien geluksmomenten van april lezen.


♥ We hadden een afspraak bij de verloskundige en mochten de kleine weer bewonderen op de echo.
♥ Eerste paasdag heeft mijn man paaseitjes verstopt die J mocht zoeken. We hebben ook dit jaar weer samen geknutseld voor Pasen.
♥ We gingen op verjaardag van J haar vriendinnetje F.
♥ Tweede paasdag hadden J en ik samen een boterkoek gebakken die vervolgens met alle haast uit de oven gehaald moest worden. Ik was bakpapier vergeten omdat ik werd afgeleid door een telefoontje, heel stom natuurlijk! De boter drupte op de bodem van de oven waardoor er veel rook vrij kwam. Toen ging het brandalarm ook nog af en ik raakte een klein beetje in paniek omdat ik alleen thuis was met de meiden. Gelukkig liep het goed af en was het vooraf heel gezellig!
♥ We zijn met ons vieren naar de kermis geweest en mijn man is nog een keertje met J alleen gegaan.

♥ Ik had een controle afspraak bij de tandarts waar ik altijd tegen op kijk maar gelukkig was alles goed!
♥ Mijn buik lijkt deze zwangerschap sneller te groeien dan de vorige zwangerschappen dus het werd weer tijd voor nieuwe zwangerschapsbroeken.
♥ Mijn moeder paste voor de eerste keer op beide meisjes. M had het heel goed gedaan en ondanks dat ze eerst even moest huilen vond ze het niet erg dat we even weg waren.
♥ J was voor de eerste keer uitgenodigd voor een kinderfeestje, s’ avonds was ze helemaal uitgeteld.
♥ Ik ben in mijn eentje naar de Action geweest, vaak neem ik J wel mee maar soms is het ook fijn om alleen ergens naar toe te gaan.

♥ J haar beste vriendinnetje was in de vakantie bij ons komen spelen, wat hadden ze een lol samen.
♥ We zijn voor de eerste keer naar het zwembad gegaan met ons vieren. M was zo aan het genieten en J had het ook heel erg naar haar zin.
♥ J en ik zijn naar de kleuter-bios geweest. Voor haar was het de eerste keer naar de bioscoop! Vooraf kon ze zich laten schminken en wat lekkers krijgen. We hebben het afgesloten met een lekker patatje.
♥ Op Koningsdag waren we ander-halfuur naar het centrum geweest, daarna was het tijd voor M haar middagslaapje. Er was muziek, markt en soms zagen we een oldtimer voorbij komen.
♥ We hebben de slaapkamer van J helemaal veranderd zodat ze wat meer speelruimte heeft.

Had jij afgelopen maand ook iets leuks mee gemaakt of waar je waardering voor hebt? Laat het gerust weten in de comments 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *