20 Geluksmomenten in de zomervakantie

De vakantie is alweer voorbij. We hebben lekkere temperaturen gehad maar ook extreem warm. Ik vond het niet zo erg dat het 20 tot 22 graden was want anders heb ik veel last van vocht in mijn voeten en passen mijn schoenen nauwelijks. Onze oudste dochter was regelmatig bij haar beste vriendinnetje aan het spelen of haar beste vriendinnetje bij ons. Wij hadden de barbecue weer aan en de meiden zaten regelmatig samem in het zwembad achterhuis.

♥ Ondanks dat dit niet in de zomervakantie viel vind ik het toch leuk om te delen. J had een heel goed rapport en is over naar groep 2, wat zijn wij trots op onze oudste dochter!
♥ Deze maand waren we het laatste trimester van de zwangerschap ingegaan en daarbij is ook alles al in huis.
♥ We waren regelmatig te vinden op de kinderboerderij. Hier ben ik ook één op één heen gegaan met J. Zo had zij wat meer tijd om te spelen waar ze maar wilde en hoefden we niet rekening te houden met M haar middagslaapje.
♥ Manlief had een kleine ingreep gehad, ik ben blij voor hem dat het achter de rug is want hij liep er al een hele tijd mee.
♥ Ik was een middagje shoppen samen met mijn moeder. Zoals jullie misschien al weten is dit een jaarlijks uitje van ons samen.

♥ Nu het vakantie is gaan we elke week naar het zwembad want beide meiden houden van zwemmen, het zijn echtte waterratjes. M doet daar zelfs haar ochtenddutje dus kunnen we langer genieten.
♥ We zijn deze vakantie regelmatig gaan wandelen (wanneer het niet te warm was). Dit wil ik graag volhouden tot aan het einde van de zwangerschap want dat is alleen maar goed voor mijn conditie.
♥ We hebben verschillende speeltuinen bezocht, namen een broodje van de Bakker mee en hadden het daar opgegeten. Zo zie je maar weer dat geluksmomenten niet in de allergrootste dingen hoeven te zitten.
♥ We zijn met ons vieren lekker bij de Hema gaan ontbijten.
♥ Mijn moeder had een paar uurtjes opgepast zodat manlief en ik de baby konden erkennen, daarna zijn we samen uit lunchen geweest want we weten niet wanneer het weer kan.

♥ J en ik hadden een heerlijke taart gemaakt nadat we bij de kinderboerderij waren geweest met vriendin F en haar dochter F. In de zomervakantie stonden we ook wat vaker in de keuken om samen wat lekkers te bakken.
♥ Manlief is met J naar de bioscoop geweest naar de film ‘Knor’. Toen had ik even mijn handen vrij om pagina’s in mijn journal vooruit te maken.
♥ J en ik zijn samen een dagje weggeweest, voor haar was het een hele belevenis om met het openbaar vervoer te gaan. Voor mij koste het iets meer inspanning maar ondanks dat had ik ook erg genoten.
♥ We hadden weer een afspraak bij de verloskundige, ook deze keer kon onze oudste dochter gezellig mee. Ik vind het leuk dat ze het nu bewust mee maakt en zo al een band kan opbouwen met haar broertje of zusje (voor mijn blog-volgers nog een verassing).
♥ Het intake gesprek voor kraamzorg heb ik gehad en dan komt het allemaal dichtbij. Wij zijn zo benieuwd naar onze derde wonder!


♥ J ging deze vakantie bij mijn moeder logeren want dat wilde ze al een tijdje. Ze wilde zelfs een nachtje langer blijven. Manlief was in die dagen op pad met een vriend en ik was een dagje samen met onze jongste meisje.
♥ Deze vakantie zijn we twee keer bij Mcdonalds gaan eten na een fijne wandeling. Doordat we dit normaal gesproken niet vaak doen was het extra leuk voor J. Onze kleine meid M zat ook lekker te smullen en is echt super makkelijk, waar we ook naar toe gaan.
♥ J en ik zijn naar een waterspektakel bij ons in de wijk gegaan, daar kon ze op verschillende springkussens in het water spelen. Vorig jaar waren we er ook maar toen waren we er niet van op de hoogte dat ze haar zwemkleding mee moest nemen. Het was ook dit jaar weer leuk georganiseerd voor de kinderen!
♥ Ik heb eindelijk een lief geboortepakje kunnen vinden en besteld voor onze kleine frummel. Dit was een lange zoektocht maar nu zijn we op slag verliefd!
♥ Als afsluiter van de vakantie zijn we uiteten geweest met ons gezin en mijn moeder erbij. We gingen naar een all-you-can-eat restaurant.

Dit waren 20 geluksmomenten van onze zomervakantie 2022.

Ik hoop dat jullie ook een fijne zomervakantie hebben gehad!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *