Voor en nadeel aan bloggen

Nadeel

Er zijn genoeg onderwerpen om over te bloggen en waar veel commentaar op gegeven word. Omdat mensen het niet altijd met elkaar eens zijn, kan het wel eens leiden tot discussie’s of zelfs ruzie’s. Het is prima om een meningsverschil te delen maar ga niet een ander zijn denkwijze naar beneden halen. Dit is dus ook een nadeel aan bloggen omdat er veel commentaar gegeven kan worden en genoeg mensen het niet netjes kunnen houden.

Voordeel

Bloggen heeft ook veel voordelen, ik kan in sommige gevallen mijn verhaal vertellen over wat ik heb mee gemaakt of hoe ik naar dingen kijk. Maar ook dingen die ik interessant vind is leuk om met andere mensen te delen. Zoals ik in andere blogs schreef heb ik weinig vriendinnen, 1 vriendin maar zij kan niet altijd afspreken. Wanneer ik een blog wil schrijven moet ik eerst een onderwerp hebben en weten wat ik er ongeveer in wil zetten. Dus het is ook nog eens een soort doel wat ik op een dag bereikt wil hebben omdat ik naast het huishouden toch vrij weinig te doen heb. Voor mij is het een hobby geworden, waar sommige mensen hun werk van maken. Ik schrijf blogs omdat ik het leuk vind en niet voor de aandacht of voor een groot aantal bezoekers.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *