Vriendinnetje van Jenna op visite

Hoe we elkaar kennen

Ik heb goed en leuk contact met F, de moeder van F (Jenna haar vriendinnetje). Ik ben blij dat zij nu een vriendin van mij is geworden. Eerst was het contact niet heel veel maar dat is veranderd, we moesten elkaar ook wat leren kennen. Ik ken F via mijn man want hij is weer bevriend met S, de man van F. Het is gezellig als we met elkaar afspreken en het is ook leuk voor onze mannen als zij een beetje contact hebben.
F heeft een grotere zus J van 3 jaar 🙂

Toen F en Jenna klein waren

Jenna en F verschillen ongeveer 2 maanden in leeftijd. Toen ze allebei nog klein waren hebben ze voor heel eventjes samen in de box gelegen. Het duurde namelijk niet lang voor Jenna ging huilen, waarop F in koor mee ging huilen.
Als Jenna en ik naar hun toe gingen wilde Jenna altijd bij mij zitten anders konden F en ik echt niet met elkaar praten.

Tegenwoordig

Sinds dat Jenna is gaan lopen is ze ook qua karakter wat veranderd, ze is vrolijker en durft wat meer zo ook contact maken met F en J. Ongeveer de 1 na laatste keer dat wij bij hun waren geweest heeft Jenna vrij weinig gehuild. Dit was echt een vooruitgang want soms vond ik het toch wel vervelend.

Nieuwsgierig

Vanochtend waren F en F bij ons op visite en het ging echt goed. In het begin bleef Jenna staan bij de bank maar na een tijdje durfde ze toch wel naar haar vriendinnetje toe te stappen. Ze hebben niet echt samen gespeeld maar waren wel nieuwsgierig naar elkaar. F en Jenna gingen samen rozijntjes eten en zelfs de fles met water werd gedeeld. Dan het toppunt nog ze probeerden elkaar een kusje te geven, wat er heel lief uit zag!

Voor F haar moeder en mij was het ook fijner praten,

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *