Horoscoop weegschaal

Dat is lang geleden? Bijna twee weken niks op mijn blog geplaatst doordat het prachtig weer was en stiekem had ik even geen inspiratie. We zijn er vaak op uit gegaan en hebben lekker van het zonnetje genoten. Daarom heb ik mijn journal en blog een beetje links laten liggen.

Twijfel

Het bovenstaande was een stukje openingstekst voor een andere blog, die ik als eerste instantie in gedachten had. Maaarrr ik twijfelde alweer zoals ik dat heel vaak doe. Soms kan het vervelend zijn maar het voordeel voor nu is dat ik een blog heb die ik ter plekke bedenk.

Van het ene naar het andere.

Misschien is het je in sommige blogs wel opgevallen dat ik eerst voor optie 1 kies en later voor optie 2 of weer andersom. Net als ik tegenwoordig niet meer buiten aan het hardlopen ben maar nu weer in de sportschool. Nog een voorbeeld, ik heb in een blog verteld dat ik waarschijnlijk niet weer ga vasten maar raad eens…. Morgen begin ik weer met vasten. Puur ‘weegschaal’ gedrag. Ik kan slecht kiezen en ben altijd lang bezig met een keuze maken. De belangrijke dingen in het leven waar ik voor kiezen moet duurt een tijdje maar daar sta ik gelukkig wel 100% achter en dat blijf ik ook. Het zijn puur de simpele keuzes zoals de bovenstaande voorbeelden. Net als ik vorige week in de winkel moest kiezen tussen welke zomerschoenen ik liever zou dragen

Autistisch trekje!?

Naast dat ik een weegschaal ben, durf ik best toe te geven dat de keuzes die ik maak ook invloed hebben door ‘autistische trekjes’. Nu ik dit schrijf vraag ik me af of ik dit wel delen zal maar aan de andere kant, waarom niet? Ieder gek zijn gebrek, er zijn zoveel mensen met ‘autistische trekjes’. Alleen wordt er zo’n taboe van gemaakt. Hoe mooi zou het zijn als niemand zich meer hoeft te schamen of bang hoeft te zijn om ‘raar’ gevonden te worden. Jij moet Jij kunnen zijn.