Weer naar de sportschool

De afgelopen dagen waren best druk waardoor ik nog geen tijd had om een blog te schrijven en ook geen tijd had om te sporten want dat doe ik het liefst in de ochtend.

Sporten

Sinds vorige week dinsdag ben ik weer begonnen met sporten maar dat viel me toch wat tegen. Ik heb een hele lange tijd niet gesport tenminste niet in de sportschool. Vorig jaar ging ik 2 keer in de week hardlopen maar dat was alleen in de winter een half uur tot uur. Ik wilde eerst niet gaan sporten in de menigte van alle andere mensen maar heb besloten om dat toch maar te gaan doen.

Vorige week dinsdag voor het eerst heen geweest en begon ik op een crosstrainer. Maar op een gegeven moment was mijn hartslag wel 180 dus dat geeft ook aan hoe slecht mijn conditie is. Vorige week vrijdag nog een keer gegaan toen was mijn hartslag nog hoger en zat die op de 190.

Opbouwen

Vanaf deze week (hoewel de week bijna om is) wil ik toch maar wat rustiger aan sporten en het beter opbouwen. Mijn lichaam is niks meer gewend qua intensief sporten dus dan is het ook het beste om naar mijn lichaam te luisteren. Zo kan ik tenminste vooruitgang maken want mijn doel is om een goede conditie te hebben en niet na het traplopen al moeten hijgen. Ook zou ik in elk geval minimaal een half uur tot uur willen/kunnen hardlopen zonder dat ik hoef te stoppen voor adempauze.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *