Werken bij het dierenasiel

Gewerkt bij Dierenasiel ‘De wissel’,

Al eerder heb ik bij een dierenasiel gewerkt als vrijwilliger. Kattenverblijven schoonmaken, de katten aandacht geven en hoe dom het ook lijkt, tegen ze praten. Ik herinner mij nog heel goed dat er 1 kat was die tig keer op mijn rug sprong. Wanneer ik bij de katten binnen kwam greep hij zijn kans en sprong op mijn rug naar mijn schouder toe. Het was echt een super lief beestje waarvan je dan niet begrijpt waarom mensen zo’n kat niet willen hebben.

Het verblijf van de katten

Om in te beelden hoe de verblijven van de katten eruit zien, je had een ruimte voordat je de kamer in kwam waar de katten zaten, daarna volgde er een deur naar het buitenverblijf. In de kamer staat 1 of bij uitzondering 2 kattenbakken. Vaak is er een grote stam waar ze op kunnen zitten en ook een soort kast waar ze in kunnen liggen. In het buitenverblijf staat ook een kattenbak en daar hangen er meerdere grote stammen.

 

Weer werken bij een dierenasiel

Ik heb lang nagedacht over wat ik wil gaan doen in de toekomst. Daarom heb ik van de week besloten een mail te sturen om weer als vrijwilliger bij het dierenasiel te gaan werken. Ik ben aankomende woensdag uitgenodigd op gesprek. Bij dit dierenasiel kan het natuurlijk altijd anders gaan maar in principe doe je hetzelfde werk en dat wordt ook nog eens gewaardeerd.  Bij het vorige dierenasiel heb ik ongeveer anderhalf jaar gewerkt en toen vond ik het leuk om te doen dus dat zal ik waarschijnlijk nog steeds wel vinden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *