Wij zijn drie jaar samen!

Oldehove in Leeuwarden

Voor wij hadden afgesproken waren we veel met elkaar aan het praten via Facebook. Dan was ik laat in de avond/nacht nog wakker en een paar uurtjes later moest ik al naar school. Gelukkig had ik in die tijd sowieso al niet veel slaap nodig. Ik keek heel erg uit naar het afspreken, dat was het gene wat mij een goede dag bezorgde. De eerste keer hadden we afgesproken bij de Oldehove in Leeuwarden.Daar volgde ook de andere afspraakjes. Mijn vriend had  nog een boete gekregen doordat ik zei dat ik in het parkje was (ondertussen was ik bij de Oldehove) en hij in het parkje op de scooter ging rijden om mij te zoeken. Op de momenten dat we elkaar zagen voelde ik daadwerkelijk vlinders in mijn buik, en dat gevoel hebben wij nog steeds wanneer wij een paar uurtjes samen weg zijn.

In de Hema

Nu 3 jaar verder zijn en nog heel blij met elkaar, ondertussen al een dochtertje van bijna anderhalf. Vandaag hebben wij het als gezinnetje bij de Hema gevierd. De eerste keer dat wij ons dochtertje zelf lieten stappen en wat vond ze het mooi. Normaal gesproken is ze verlegen en wil ze opgetild worden maar vandaag was ze aan het ontdekken. Daarna zijn we naar een vriend toe gegaan en daar was ze het tegenovergestelde als in de winkel, namelijk wel heel verlegen maar ze heeft niet 1 traan gelaten.
Wij zijn super trots op haar!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *