Winkelen met een dreumes

Gisterochtend ben ik met onze dochter naar de Action gegaan. Ze doet het zo goed in de winkel, ze houd mijn hand vast en loopt rustig mee naar de karren. Wanneer het winkelen te lang duurt, laat ze het merken want eerlijk ik kan best lang rond kijken. Als ik haar dan uit de kar zet en mijn spullen eruit haal, blijft ze netjes wachten.

Naar de Hema

Na dat we bij de Action waren geweest, zijn we naar de Hema gegaan. Weer pakt ze mijn hand en af en toe loopt ze ook los. Deze kleine dingetjes moet ze ook leren . Als onze dochter het ergens niet mee eens is dan gaat ze zitten en laat ik haar even. Ik houd haar in de gaten maar kijk wel verder. Ze komt dan vanzelf achter mij aan en pakt mijn hand vast. Bij de Hema hebben we deze schattige regenlaarsjes nog gekocht.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *