Winkelen met een peuter

Afgelopen zaterdag zijn we spontaan gaan winkelen met ons 3tjes. Het was de perfecte temperatuur om te winkelen. Jenna vond het ook ontzettend leuk en was hartstikke moe toen we thuis waren. Wij hoefden niet extreem veel te waarschuwen en ze luisterde goed. Wij kunnen wel zeggen dat we een makkelijke peuter hebben met af en toe een driftbui. Elk kind is anders dus hier hebben we wel geluk mee wat het winkelen betreft. Even afkloppen want het kan nog veranderen.


Later middagdutje

We zijn naar een x-aantal winkels gegaan en nog naar de markt dus waren dacht ik wel 2,5/3 uur van huis weg. Tijdens het kleding passen was Jenna niet weinig weggelopen. Ondanks dat ze nog geen middag dutje had gedaan, ging het dus super goed. Voorheen sliep ze 1 uur s’ middags maar we merken dat ze dan niet zo snel in slaap valt. Tegenwoordig komt het vaker voor dat Jenna later in de middag op bed gaat en dan valt ze direct in slaap. Als we gaan zwemmen zoals vandaag dan ligt ze rond 3 uur op bed tot 4 en zo deden we dit afgelopen zaterdag ook. Dit werkt voor Jenna heel goed.

Supermarkt

Het is wel eens voorgekomen dat ik voor 1 of een paar producten naar de winkel moest. Hiervoor ga ik geen een winkelkarretje pakken want Jenna kan net zo goed lopen en moet het allemaal leren. Zo kwam het laatst voor dat ik maar een paar producten nodig had. Jenna luisterde heel goed en liep alleen bij de kassa per ongeluk weg maar dat kwam doordat de mensen die voor ons stonden ook weg liepen.

Al met al kunnen wij rustig de winkel in met onze peuter! 😀


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *