Winter shoplog, spullen van de Action 2018

De winter staat bijna voor de deur dus een shoplog van de Action kan niet missen! Zeker in de herfst/winter maanden krijg ik zin om lekker bezig te zijn met knutselen of andere DIY.
Ik had de spullen vorige maand (Oktober) samen met Jenna al gekocht, het is geen waslijst qua aankopen maar dit wil je zeker niet missen.

3D Foam puzzle

Ik kon niet kiezen tussen deze trein en het winkeltje dus nam ik ze beide mee. Deze DIY is niet alleen leuk om neer te zetten met kerst maar ook leuk om al neer te zetten in de winter. Hierover volgt een blog wanneer ik deze in elkaar gezet heb.

De prijs van dit bouwpakketje weet ik niet meer maar zit tussrn de €2,- en €2,49 in.

DIY

Dit bouwpakketje kost €1,98

 

Washi tape

Uiteraard kon ik de kerst washi tape niet laten liggen en heb ik besloten om 2 setjes mee te nemen. Deze kosten €0,89 per set en er zijn 3 of 4 verschillende setjes verkrijgbaar. Let op! Ze liggen niet bij de gewone knutselspullen maar wel bij de kerst afdeling.

Washi tape

 

Kerst stansblok

Ik heb nog nooit kerst kaarten gekocht maar altijd zelf gemaakt, ook dit jaar ga ik ze weer zelf maken. Dit blok kost €1,79

Kerstkaarten

 

Christmas paperblock

Als laatste wil ik deze ”Christmas paperblocks” nog met jullie delen. Kosten allebei €0,99 en er zijn heel veel verschillende, onder andere met Disney.

Paperblock

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *