Zomers roze thema

De zomer is al eventjes voorbij maar ik ben in een nieuwe journal begonnen en wil het heel anders gaan inrichten. Ik heb besloten om elke maand een andere thema te geven zodat het niet kris kras door elkaar staat. Geen idee of dit iets voor mij is, daarom ga ik dit de komende maanden juist uitproberen.

Week 34

Ook wil ik elke week beginnen met een weekoverzicht, zo is het voor mij overzichtelijk en kan ik de taken aankruisen wanneer ik deze heb gedaan.

Week 35

Deze week was school weer begonnen en wat had Jenna er zin in. Bij het wegbrengen zwaaide ze mij uit en kon ik haar met een goed gevoel achter laten want het was wel de eerste keer weer na 6 weken.

Deze week had ik leuke activiteiten op de planning staan. De nieuwe schoolperiode is voor ons goed begonnen. ?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *